Bed and breakfast

På den familjeägda gården Hagneryd erbjuds boende i en lantlig och mysig miljö med både sjö och skog runt knuten. Gården har 5 rum i sin Bed and Breakfast och ett gemensamt kök som kan användas av samtliga gäster. På varje rum finns plats för viss förvaring, krokar och spegel. Handduk och lakan ingår. Husdjur är välkomna i de flesta rum. Hårtork finns att låna och kaffe och te finns för självservering när som gästen så önskar.

Det finns 3 badrum med toalett, två av dem har dusch. Dessa delar alla gäster på.

Det gemensamma köket är fullt utrustat för gäster att använda och varje rum har en hylla i kylskåpet att tillgå. Under sommaren finns möjlighet till grill och uteplats.

Runtom gården finns fina promenadvägar i skogen och det är ca 15 min promenad bort till badklippan.

Gården är belägen så att man med bil kan ta sig ca 15 min till Göta kanal, ca 30 min till Kolmården, ca 15 min till Norrköping och ca 30 min till Linköping.

Parkering och Wifi är gratis.

Lilla rummet

Vårt minsta rum innehåller våningssäng med 2 st 80 cm sköna madrasser och hög myskänsla. Ett rum för dig som vill sova själv eller bo ”nära” varandra.

Guldrummet

I detta rum finns två sköna 90 cm sängar och en soffa som kan bäddas om och rymma 1-2 personer till. För familjen med barn eller för dig som bor två och vill ha lite mer plats.

Grå rummet

Här finns en tvåvåningssäng, underslafen är 120 cm och överslafen 90 cm.

Rosa rummet

I detta rum finns två st 90 cm sängar som enkelt kan ställas ihop till en dubbel om man önskar.

Stora rummet

Vårt största rum med en dubbelsäng och en 1,20 säng som fungerar som soffa då den inte används som säng. Ett rum för den stora familjen.